Cine a câștigat concursul "Vapoare pe Marea Neagră"

871
15 județe, 1.870 de elevi partici-panți și 396 de profesori coordonatori, aceștia sunt participanții la cea de-a cincea ediție a concursului național intitulat "Vapoare pe Marea Neagră", acțiune derulată în cadrul unui parteneriat parafat de Universitatea Maritimă Constanța cu Școala nr. 43 "Ferdinand" din Constanța. Spre deosebire de edițiile anterioare, anul acesta s-au implicat participanți din cinci țări: Bulgaria, Turcia, Slovacia, Lituania și Portugalia.

Un interes deosebit a suscitat secțiunea de comunicări știin-țifice, care a întrunit lucrări ale unor oameni de știință din domenii variate, ale profesorilor, studenților și medicilor. Lucrările vor fi donate în scop caritabil.

Juriul a fost format din cadre didactice de la Universitatea Mari-timă Constanța pentru secțiunea Machete, profesori de artă de la Colegiul Național "Regina Maria", pentru secțiunea pictură, și profesori de limba și literatura română de la Școala "Ferdinand" pentru secțiunea poezie.

Marele premiu a fost acordat pentru fiecare secțiune astfel: pictură - Ileana Stan, Grădinița cu orar prelungit "Perluțele Mării", machete - Radu Pușcașu, clasa a V-a la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", poezie - Bianca Ianțuc, de la Școala cu clasele I-VIII "George Enescu" din Năvodari

Au mai fost acordate 25 de premii I, 45 de premii II, 85 de premii III și 200 de mențiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Septembrie 2011
Stire din Economie : O Olimpiadă cu 1.010 câștigători
Pagina a fost generata in 0.223 secunde