Cine a câștigat Concursul "Cantabile"

262
1
Cine a câștigat Concursul

Articole de la același autor

Sala de concerte "Sergiu Celibidache" a Colegiului Național de Arte "Regina Maria" a găzduit, recent, festivitatea de premiere a Concursului județean de interpretare instrumentală "Cantabile", organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Din cei 64 de elevi calificați la această etapă, din orașele Năvodari, Medgidia, Hârșova, Mangalia și Constanța, s-au prezentat la concurs 60 de elevi, pe următoarele secțiuni: pian - 46 de elevi, chitară - șapte elevi, mandolină - patru elevi, orgă - doi elevi, acordeon - un elev.

Invitații acestei ediții au fost doi câștigători ai Marelui Premiu de la ediția anterioară, Maximilian Banu și Sterian Frangu.

La secțiunea tradițional s-au acordat 14 premii I, 18 premii II și 16 premii III și 10 mențiuni.

Marele Premiu, la secțiunea vocațional a revenit elevului Cristian Anton, clasa a XI-a, vioară, prof. drd Mihai Daniel, de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria", iar la secțiunea tradițional, eleva Alexia Arina Chera, din clasa a V-a, prof. Gabriela Oprea, de la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia a obținut Marele premiu. 

Comentează știrea

prof
11 noiembrie 2013
vioara

Licentiat Academia de Muzica Bucuresti, meditez la vioara, pian, teorie muzicala, incepatori si avansati, in localitatile limitrofe Constantei ( Valu lui Traian, Cumpana etc. ) 0728490122

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4984 secunde