€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Săptămâna aceasta

Cinci spectacole de valoare, la Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului

Ştire online publicată Luni, 13 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, organizat de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, continuă săptămâna aceasta cu cinci spectacole de mare valoare. 


Mâine, de la ora 11, copiii, dar și părinții și bunicii sunt invitați să vadă „Micuța Dorothy”, în regia artistică a lui Ștefan Munteanu. Apoi, de la ora 18.30, va fi „Seară lirică”, cu soliștii Carmen Angheloiu, Liliana Velescu și Mirela Voicu. 


Joi, tot de la ora 18.30, va fi prezentat spectacolul „My Fair Lady”, de  F. Loewe, regia artistică fiind semnată de Alice Barb.


Sâmbătă, este programată „Traviata”, de Giuseppe Verdi, în regia lui Anghel I. Arbore și scenografia lui Cătălin I. Arbore. Iar duminică, publicul se va delecta cu „Zorba”, spectacol prezentat de ansamblul de balet al Operei Naționale Române din Cluj Napoca.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7245 secunde