Cinci profesori universitari de la "Ovidius" își pierd titlul! NUME IMPORTANTE!

10954
6
Cinci profesori universitari de la

Articole de la același autor

Astăzi, la Universitatea Ovidius din Constanța a avut loc o conferință de presă. 


În urma raportului ARACIS recent dat publicității, cinci profesori universitari își vor pierde titlul, iar numeroase facultăți vor pierde locuri. Este vorba despre Stelian Paris, Mihaela Fulea, Constantin Dina, Dore Claudiu Damean și Ruxandra Mirea.
Comentează știrea

costica
13 septembrie 2016
Suntem o forță de neoprit!

Sistemul funcționează excelent!Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Dina
13 septembrie 2016
Hahalerelor

Hai s-o vedem si pe asta! O sa va manace viermii, echipa Rugina!

constanteanu
13 septembrie 2016
Numai nume de machedoni

Numai nume de machedoni! Asa cum si soferul de taxi Epure a ajuns rector peste noapte! Asa si acesti profesori ajunsi stim noi cum profesori isi pierd titlul dar naravul ba! Machedonii sunt o plaga a orasului nostru!

Mache
13 septembrie 2016
Nelamurire

Sunt profund nelamurita: Doru Claudiu Damean este fiul domeni decan de la sport? Mama ce de cumetrii si fini si afini si copii. Si prosti, pe deasupra. Ia sa mai cerceteze presa un pic.

Iuli
14 septembrie 2016
Machedoni

Numai nume de machedoni. Unde pun mana parazitii astea ramane focul si parjolul. Incompetenti din gena si hoti pe masura

doctor
15 septembrie 2016
vai de noi

Marele Prof Univ Ctin Dina.....Jos am mai ajuns ca tara!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9452 secunde