Cinci profesori în cursa pentru postul de inspector școlar general

4249
43
Cinci profesori în cursa pentru postul de inspector școlar general - concursisj-1436706315.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 12 iulie, la ora 12,00, s-a încheiat perioada de înscrieri pentru concursul de ocupare a funcției de inspector școlar general. 
Potrivit reprezentanților ISJ Constanța, s-au înscris în cursă cinci cadre didactice. Este vorba despre prof. Nicoleta Bercaru, de la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza", prof. Daniela Blaga, de la Liceul Teoretic "Traian", prof. Gabriela Zoia Bucovală, inspector școlar adjunct, prof. Isabela Marcu - Liceul Teoretic "Virgil Madgearu" din Constanța și prof. Adriana Cristina Oprea, de la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida". Reamintim că mandatul actualului inspector școlar general, prof. Răducu Popescu, expiră pe data de 31 august.


Comentează știrea

43 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
ISJ Constanta
12 iulie 2015
Bucovala-sa-si dea demisia

Zoe, prima data da-ti demisia de la general adjunct, apoi riscand vei vedea cum e aventura.intelegem ca Popescu este disperat si te foloseste, dar tu esti presul lui? si ce mai urmeaza? ce scenariu ati facut cu Campeanu? tu general, raman apoi 3 locuri de general adjunct libere? ...pai Oprea, Marcu si cu Blaga, obtinand notele de PROMOVAT te vor manca de vie, iti vei da demisia singura si pierzi si postul de general prim si pe cel de adjunct. ce naiba nu stii ce proasta esti? ...nu stii inca? hai incearca!!!! v-ati facut de ras...

coleg
12 iulie 2015
zoe, grsesti, retrage-te!

Iti pierzi scaunul, doar stii ca nici asa nu faceai fata, e prea mult pentru tine, stai in banca ta!

ALINA
12 iulie 2015
ORDIN MINISTRU

S-a dat un ORDIN acum in weekend: Zoe si cu Raducu vor face plaja ca sa se "inece" impreuna.

herodot
12 iulie 2015
Svinarciuc

Alooo Raducuuule mama, Svinarciuc mai e directoare la Decebal? Ati vazut ce rezultate patetice au avut la bac anul asta? ce elevi a avut liceul asta si ce elevi a ajuns sa aiba sub regimul lui Lilisor.. rusine!! la sc.36 a mutat toata tigania din cartier iar la liceu e crema machidonilor care rateaza Mircea..

Ani
12 iulie 2015
Ce mizerie si ce tupeu

Ce disperare! Bucovala, draga colega, de ce nu te-ai inscris in februarie la concurs, odata cu Blaga? Ce te-a facut sa -ti doresti altceva dupa ce-ai obtinut precum miloaga, un post nemeritat?

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

sterea
12 iulie 2015
hai machedonimea, hai!

Bravo, Raducule, esti de-al nostru!

colegi
12 iulie 2015
cea mai nesimtita femeie e Svinarciuc

A dat-o jos pe colega noastra Cornelia si a barfit pana cand a numit-o director. da-ti demisia idioat-o!

Răspuns la: Svinarciuc
Adăugat de : herodot, 12 iulie 2015
Alooo Raducuuule mama, Svinarciuc mai e directoare la Decebal? Ati vazut ce rezultate patetice au avut la bac anul asta? ce elevi a avut liceul asta...
Ani
12 iulie 2015
ARTICOLUL

Doamna, cereti institutional ministerului sa mai dea un ORDIN in urmatoarea saptamana ca in weekend BUCOVALA sa-si prezinte demisia daca vrea sa candideze, pai ce naiba, chiar asa pe fata, vine machedoanca si ne rade in nas cu Popescu?. Pai astia au cumparat si data trecuta concursul si e clar ca asta vor si acum.

zmeuu
12 iulie 2015
Deschide o groapa Doamne

In drum spre concurs deschde-le Doamne groapa mare cat nerusinarea lui Zoe si da-i branci sa-si franga gatul, nesatula de ticalosii. chiar crezi ca poti cumpara orice cu bani , bai proasto?

43 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5288 secunde