La liceul din Nicolae Bălcescu

Chiar se face "Educație în școala de vară"

516
2

Articole de la același autor

Cu toate că este vacanța mare și majoritatea cadrelor didactice constănțene își permit "luxul" de a se mai relaxa, iată că, în localitatea Nicolae Bălcescu, prof. înv. primar Camelia Olteanu, în colaborare cu directorul școlii, prof. Tatiana Stoica, și cu bibliotecar Floarea Lăzărescu, le-a oferit copiilor o amintire de neuitat.

Elevii clasei a III-a A care învață la Liceul Tehnologic "I.C. Brătianu" din localitatea Nicolae Bălcescu au participat la cursurile școlii de vară organizate în cadrul Proiectului educativ județean "Educația în școala de vară", inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Zilnic, timp de o săptămână, au fost inițiate jocuri și creație, lectură/teatru, jocuri și artă culinară, proiectul intitulându-se, la nivel local, "Jurnal de vacanță".

Activitățile au purtat și titluri, gen "Mișcare, îndemânare și creație", care a constat în întreceri sportive cu bicicleta, mingea și rolele, realizare de fluturi și flori origami, "Calculatorul, un prieten" - parcurgerea unor secvențe de lecții recapitulative în PowerPoint și completarea unor fișe de muncă independentă, "Personajul preferat" - lectură la prima vedere a unei fabule și realizarea unui desen cu personajul preferat la Biblioteca din comună, "Gustare… cu zâmbet!" - colaj cu alimente sănătoase și prepararea unor sandvișuri, "Școala de vară... la final!" - realizarea unui jurnal de vacanță - portofoliu cu produsele activității, impresii scrise, propuneri pentru vara viitoare și a unor expoziții de fotografii - la școală și la biblioteca din comună. 

Comentează știrea

remus s.
4 august 2015
comentatori

toti anonimii = sugatori de p (ula)

Stoica T.
5 august 2015
Multumim!

Multumim pentru faptul ca prezentati si aspecte pozitive din scoala noastra!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8667 secunde