Certificate de apreciere pentru elevii din Medgidia

227
Certificate de apreciere pentru elevii din Medgidia - certificatepentruelevii-1445280021.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta se împlinesc 70 de ani de la inaugurarea Zilei Mondiale a Alimentației, iar tema aleasă a fost "Protecția socială și agricultura", insistând pe importanța asociațiilor agroalimentare. 


Cu acest prilej, elevii Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia au inițiat un concurs specific evenimentului. Concursul s-a realizat la nivelul claselor IX-XI, postliceală Asistent medical generalist și a constat într-o probă teoretică, în care elevii au avut de completat scheme de lucru pe baza unor imagini cunoscute. A doua probă a constat în decorarea unor produse de patiserie, în care s-au punctat originalitatea, creativitatea, îndemânare și aspectul final al produsului. 


De asemenea, elevii de la școala postliceală AMG au prezentat un filmuleț despre importanța hranei pentru viață. Ultima probă, declarată surpriză, a avut ca obiectiv principal conștientizarea aportului nutritiv zilnic necesar elevilor în perioada de creștere. 


La final, elevii au fost premiați printr-un certificat de apreciere pentru merite deosebite și implicare în activitățile extracurriculare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5097 secunde