Centrul Multicultural "Jean Constantin" vă așteaptă la film

310
Centrul Multicultural

Articole de la același autor

Dacă nu sunteți interesați de teatru sau alte evenimente, vă propunem să mergeți, în acest week-end, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", la un film. Spre exemplu, sâmbătă, 14 decembrie, de la orele 17.30 și 19.30 puteți opta pentru "Îngerii lui Charlie", cu Kristen Stewart, Noah Centineo, Naomi Scott, Elizabeth Banks, Ella Balinska.  


Regizoarea Elizabeth Banks se află la cârma producției în care își ia zborul o nouă generație de îngeri neînfricați ai lui Charlie. Scenariul a fost scris după o povestire de Evan Spiliotopoulos și David Auburn.


În cazul în care aveți copii, o alegere bună poate fi pelicula "Cățeii arctici: cursă pe zăpadă", care poate fi vizionat atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 12.00. 


Și "Se încinge treaba" poate fi o opțiune, duminică, de la orele 17.30 și 19.00. O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor. Prețul unui bilet este 16 lei, dar copiii, elevii și studenții le pot achiziționa la numai patru lei, în timp ce pensionarii vor da opt lei pe un bilet.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4395 secunde