Centrul Cultural Turc Constanța lansează o invitație

224
Centrul Cultural Turc Constanța lansează o invitație - centrulcultural-1474041183.jpg

Articole de la același autor

Yunus Emre Enstitusu, prin centrele sale, se adresează tuturor celor interesați de limba, cultura, arta și istoria turcă și lansează invitația constănțenilor de a-și îmbogăți "bagajul" intelectual.

Până luni, 19 septembrie, Centrul Cultural Turc Constanța mai primește înscrieri pentru cursurile de limba turcă, gândite ca module ce urmează a fi parcurse de-a lungul a 12 săptămâni.

Pentru a putea intra la examenul final, candidații sunt obligați să participe la minim 70% din orele de curs, iar la încheierea modulului, va fi susținut un examen. Pentru a promova la următorul modul, candidatul trebuie să obțină minim 60 de puncte din 100.

Un nivel e compus din 144 de ore de curs, iar la finalizarea lui se susține un examen în urma căruia se obține un certificat.

Cursurile sunt structurate pe cinci niveluri (A1, A2, B1, B2, C1), fiecare fiind împărțit în două module ( A1.1, A.1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1, B2.2,C1.1, C1.2)

De asemenea, Centrul Cultural Turc Constanța organizează cursuri de vioară pentru copii și adulți și ateliere de creație pentru copii. Pentru acestea, înscrierile se primesc până la data de 5 octombrie.

Mai multe informații cu privire la cursuri se pot obține de la persoanele abilitate ale Yunus Emre Enstitusu - Centrul Cultural Turc Constanța, din str. Mihai Eminescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Filme în aer liber pentru cernăvodeni
Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Proiecție specială  la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 3.5983 secunde