Cele mai vizionate filme din 2011, în Constanța

1087
1
Cele mai vizionate filme din 2011, în Constanța - sagaamurgzoridezi-1326310635.jpg
Potrivit unui clasament creat de Cityplex din Constanța, recordul de spectatori l-a atins filmul "Saga Amurg: Zori de zi" - partea I film ce a fost vizualizat de 6841 de persoane.

Siropoasa poveste de dragoste dintre vampirul Edward Cullen și iubita lui, Bella Swan, a continuat în această parte a filmului, cu așteptarea unui copil, însă bucuria lor a fost umbrită de pericolul ce a venit din partea celor din Quileute și a celor din clanul Volturi. Motivul a fost acela că bebelușul nenăscut încă poseda puteri ce îi amenința și pe vârcolaci și pe vampiri. Cu această poveste, filmul a urcat pe primul loc în topurile con-stănțenilor.

Pe locul II s-a clasat "Marea Mahmureală II", cu 6.279 de spectatori în Constanța, filmul situându-se pe locul doi și la nivel național, cu un total de 202.625 de spectatori. "Marea Mahmureală II" este continuarea marelui succes din 2009, "Marea Mahmureală", care a devenit comedia interzisă minorilor cu cele mai mari încasări din toate timpurile și a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun film din categoria "comedie sau musical".

Filmul îi prezintă pe Phil, Stu, Alan și Doug, într-o călătorie exotică în Thailanda, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să riște din nou și optează pentru o variantă sigură și liniștită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuși, lucrurile nu merg întotdeauna așa cum au fost plănuite. Și dacă ce s-a întâmplat în Vegas, a rămas în Vegas, ce s-a întâmplat în Bangkok a depășit orice imaginație.

Locul III a fost atribuit filmului "Harry Potter și Talismanele Morții" - partea a II-a - 3D cu 4.371 de spectatori. Cea mai de succes serie a tuturor timpurilor, ajunsă la final, a prezentat în acest ultim capitol, o tensiune crescută la cote nebănuite, culminând cu bătălia epică dintre Harry Potter și cel mai mare dușman, Lordul Cap-de-mort. Lunga călătorie a luat sfârșit cu dramatica încleștare între bine și rău.

Episodul final al luptelor magice a transpus pe ecranele cinema-tografului, scene de luptă impresio-nante între vrăjitori și devoratorii morții, puse în valoare de tehnologia 3D.

"Transformers 3D" a ocupat locul IV, atingând un număr de 3793 de spectatori. Filmul i-a adus din nou pe marile ecrane pe celebrii roboți aflați în situația de a salva omenirea de pericolul pe care îl prezintă niște mașinării malefice. Pelicula s-a dovedit a fi un adevărat succes și la nivel național, captând atenția unui număr de 166.636 de spectatori.

Pe locul V în 2011 se situează filmul "Nemuritorii 3D - Războiul zeilor", sălile de cinema de la Cityplex Constanța fiind ocupate cu un total de 3.872 de spectatori. La nivel național, filmul s-a clasat pe locul VII, și a atins numărul de 154.725 de spectatori. O scurtă descriere a filmului ne spune că, după ce mitica luptă dintre Zei și Titani s-a încheiat, o nouă forță malefică a amenințat ținuturile: însetat de putere, regele Hyperion a declarat război umanității. După ce a strâns o armată de soldați desfigurați de propria lui mână, a răscolit Grecia în căutarea unei arme cu puteri magice - Arcul lui Epirus, făurit de însuși Ares.

Filmele cu cele mai mari încasări din Constanța

Topul filmelor cu cei mai mulți spectatori nu coincide însă și cu filmele cu cele mai mari încasări, prețurile biletelor variind în funcție de sală, inovație 3D, sau reducerile pentru studenți ori alte metode de achiziționare a unor bilete mai ieftine. Astfel, primul film cu cele mai mari încasări din Constanța este "Harry Potter și Talismanele Morții - partea a II-a - 3D", urmat de "Saga Amurg: Zori de zi" - partea I.

Pe locul al III-lea s-a clasat "Nemuritorii 3D - Războiul Zeilor", pe locul IV "Transformers 3D", iar în final, "Marea Mahmureală II", deși cu un număr impresionant de spectatori, se clasează pe locul V.


Comentează știrea

C Dragoi
12 ianuarie 2012
www.dexonline.ro

Poate VIZIONATE nu vizualizate! Consultatzi DEX, mai punetzi mina pe o carte k atzi ajuns de toata bacania.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3194 secunde