Cel mai mare târg de universități din România

227
Peste 100 de universități internaționale din Europa și SUA îi așteaptă pe elevii și studenții români, pe 16 și 17 martie, la Sala Palatului din București, pentru a le vorbi despre cum pot urma un program de studii în străinătate, au anunțat organizatorii Romanian International University Fair (RIUF). 

Pe parcursul celor două zile, cei 6.000 de vizitatori așteptați vor primi informații despre taxele de școlarizare, posibilități de finanțare, ce programe sunt disponibile în domeniile de interes pentru ei și care este procesul de aplicare. Nu în ultimul rând, la RIUF vizitatorii vor avea acces la consiliere gratuită pentru a aplica la studii în străinătate din partea consultanților Edmundo, pe care îi pot întâlni la eveniment. 

Pe parcursul celor două zile, reprezentanți de la MIT (universitate plasată pe locul 1 în topul mondial QS), Harvard (care vor susține o prezentare), Princeton, University of Paris-Sorbonne, London School of Economics și University College London vor povesti vizitatorilor RIUF ce înseamnă să fii student la o universitate de top din lume. 

Totodată, în urma pregătirii unui set de documente și a unui interviu de 15 minute, participanții au șansa de a fi admiși pe loc. Termenul limită de trimitere a documentelor diferă în funcție de orașul în care va fi susținut interviul. 

Pentru a participa la prezentări, este necesară înscrierea pe site-ul RIUF.

Vizitatorii au și ocazia de a câștiga o serie de premii, eligibili fiind cei care completează chestionarul disponibil la standul de tombolă. Astfel, au ocazia de a intra în posesia unor carduri cadou pentru a cumpăra cărți, cursuri de limbă engleză și germană, pachete de cosmetice sau reduceri pentru susținerea testelor IELTS și TEOFL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Go West!
Pagina a fost generata in 0.2354 secunde