Cel mai mare complex cultural din Europa, construit de Cultul Musulman

872
2
Cel mai mare complex cultural din Europa, construit de Cultul Musulman - ceamaimaremoschee2-1433351767.jpg

Articole de la același autor

Iusuf Muurat, muftiul Cultului Musulman din România, ne-a declarat că în București va fi construit cel mai mare complex social cultural din Europa. Guvernul României a dat în folosință, zilele trecute, în Sectorul 1 din Capitală, un teren cu o suprafață de 11.295 metri pătrați Muftiatului Cultului Musulman din România. Astfel, Muftiatul are drept de folosință asupra terenului timp de 49 de ani și va fi destinat construirii unui complex de clădiri de inte-res public.

Iusuf Muurat a afirmat că se va ridica pe acest teren un centru cultural și social, ce va cuprinde o moschee, cantină, săli de cursuri pentru copiii din București care doresc să învețe religia, o bibliotecă. Zilnic, va fi oferită o masă caldă persoanelor nevoiașe, indiferent de etnie. Moscheea va fi construită pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați și va deservi peste 2.000 de persoane.

"După ce vom afla gradul de ocupare a construcției, vom ști la cât se va ridica valoarea investiției, precum și data finalizării lucrării", a subliniat muftiul Cultului Musulman din România.

Muftiul Cultului Musulman din România a adăugat că după ce familia regală a dăruit musulmanilor de la mal de mare Moscheea Carol I, azi Guvernul României dăruiește Muftiatului Cul-tului Musulman un teren: "Mulțumesc Guvernului, statului român și tuturor reprezentanților instituțiilor de stat pentru buna colaborare. Acest dar este un semn de respect față de comunitatea noastră și bunele relații locale și centrale pe care le avem. Întotdeauna, ne-am arătat loialitatea față de statul român". 

Comentează știrea

aidin
4 iunie 2015
Spaga muftiului

poate cu aceasta ocazie aflam si care sunt spagile pe care le ia muftiul.abia asteptam oportunitatea asta.

Nicolescu Aurica
4 iunie 2015
oferta munca la domiciliu

Cautam operatori calculator pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4099 secunde