€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Cei mai buni informaticieni din țară, în concurs, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 29 Martie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Cei mai buni tineri informaticieni din țară se află, zilele acestea, la Constanța. Municipiul de la malul mării găzduiește Olimpiada Națională de Informatică, secțiunea liceu.


Probele de concurs vor avea loc joi, 29 martie, și vineri, 30 martie, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, iar festivitatea de premiere este programată sâmbătă, 31 martie, de la ora 9.30, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.


De asemenea, duminică, 1 aprilie, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, se va desfășura proba de baraj pentru selecția în lotul național lărgit, în vederea participării la competițiile internaționale de specialitate.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3782 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1116 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7912 secunde