"Cea mai frumoasă soție" și "Titanic Vals", pe scena Teatrului de Stat

194

Articole recomandate

Sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19, Teatrul de Stat Constanța vă invită la cea mai recentă premieră a acestui sezon, "Cea mai frumoasă soție" (cu titlul original "Madame este trop belle"), de Eugene Labiche, un spectacol realizat de reputatul regizor Mc Ranin, cu o prodigioasă activitate artistică atât în România, cât și în Franța, în prezent directorul Teatrului "Tony Bulandra" din Târgoviște. Lui Mc Ranin îi aparțin și scenografia, și ilustrația muzicală. 


Titlul piesei este dat de personajul în jurul căruia se țese intriga, o preafru-moasă femeie din lumea burgheziei pariziene. Acest rol este jucat de Florina Stănculeț. Din distribuție, mai fac parte Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu. 


Duminică, 4 decembrie, de la ora 19, aveți ocazia să vedeți sau să revedeți piesa care este jucată cu casa închisă de câteva săptămâni, "Titanic Vals", drama de succes a lui Tudor Mușatescu. 


În alte roluri, îi veți putea admira pe Cristina Oprean, Florina Stănculeț, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ștefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu. 


Regia artistică este semnată de Cristian Șofron, costumele, de Ema Gavrilă, iar decorurile, de Constantin Ciubotariu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Maraton de spectacole pentru cei mici
Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy,  cu Mincu și Maria
Vineri, 25 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-Up Comedy & Magic, la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.1875 secunde