Cea de-a V-a ediţie a Concursului „Piano Art” se apropie de start

260
Cea de-a V-a ediţie a Concursului „Piano Art” se apropie de start - concurspian2-1623694181.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a V-a ediţie a Concursului Naţional de Pian „Piano Art” se va desfăşura în perioada 26-27 iunie, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, prin Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

Venim în întâmpinarea elevilor talentaţi şi dornici de afirmare, în speranţa că după o lungă perioadă de izolare, precară în evenimente culturale, cei mici se vor bucura să fie, din nou, în faţa publicului, dar mai ales pe scenă, în faţa unui juriu alcătuit din somităţi din domeniul cultural- artistic, didactic, având, astfel, ocazia de a-şi valorifica potenţialul artistic. Procesul de învăţare al cântatului la pian este infinit, poate dura toată viaţa, el dezvoltă răbdarea, atenţia distributivă, ambiţia, educă personalitatea, schimbă comportamentul pianistului, făcându-i un beneficiu pe parcursul pătrunderii în măiestria artei muzicale”, a declarat directorul Centrului „Teodor T. Burada”, Doina Voivozeanu.

La competiţie pot participa elevi cu vârsta cuprinsă între 6-15 ani, care vor avea în repertoriu două piese diferite ca stil şi gen şi vor fi executate din memorie. Durata pieselor diferă de la o categorie la alta. Candidaţii îşi vor susţine concursul pe scena Centrului Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.525 secunde