Ce vor elevii constănțeni de la Consiliul Județean

291
Ce vor elevii constănțeni de la Consiliul Județean - eleviiconstanteni-1468512386.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța s-au întâlnit, ieri, cu președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, atât pentru a discuta despre finalizarea lucrărilor la Centrul Cultural pentru Tineret "Jean Constantin", unde își doresc să organizeze, în parteneriat, o serie de evenimente dedicate tinerilor constănțeni, dar și în legătură cu identificarea unor surse de finanțare pentru proiecte de interes pentru tineri.

De asemenea, discuțiile au punctat importanța unui spațiu destinat exclusiv formării și dezvoltării tineretului constănțean, dar și a unei direcții de specialitate în cadrul consiliului.

"Consider că este necesar să studiem foarte bine organigrama astfel încât să eficientizăm toate direcțiile. În acest moment, nu există o direcție bine configurată nici pentru tineret, nici pentru sport, sănătate sau cultură. Vreau ca aceste departamente să funcționeze în mod independent și să existe o delimitare clară a atribuțiilor", a declarat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5411 secunde