Ce țări participă la Târgul de oferte educaționale

386
Ce țări participă la Târgul de oferte educaționale - oferteedu-1318953988.jpg
Numărul tinerilor români plecați la studii în străinătate a crescut cu 52% în ultimul deceniu, ajungând la peste 22.000 în 2009, conform UNESCO Higher Education Statistics, și continuând să se afle pe același trend în 2010 și 2011, după cum susțin organizatorii târgului de oferte educaționale RIUF.

Potrivit reprezentanților RIUF, Italia ar urma să fie, conform previziunilor, destinația preferată pentru studii în străinătate, după ce, la edițiile anterioare ale târgului de oferte, această țară era devansată de Franța și Germania.

Organizatorii târgului se așteaptă, totodată, ca Marea Britanie și Spania să depășească anul acesta SUA și Ungaria în Top 5 universități preferate de studenții români.

Anul acesta, programele cele mai căutate de studenții români sunt tehnologie și informatică, business, management și finanțe, design, studii sociale, marketing și publicitate.

Ediția din toamna 2011 a Romanian International University Fair (RIUF) se va desfășura în perioada 22-23 octombrie, la București, și în 25 octombrie, la Cluj. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8788 secunde