Ce surprize vă rezervă Teatrul de Vară din Jupiter, în sezonul estival

378
Ce surprize vă rezervă Teatrul de Vară din Jupiter, în sezonul estival - cesurprize-1562944772.jpg

Articole de la același autor

Teatrul "Elisabeta" revine, în acest sezon estival, pe scena Teatrului de Vară din Jupiter, cu două comedii: "Boeing Boeing" și "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!"

Acestea vor oferi momente de neuitat spectatorilor care vor alege să-și condimenteze sejurul cu râsete și bună dispoziție. Organizatorii spun că, de la premieră și până la acest moment, cele două piese s-au jucat doar cu casa închisă.

Astfel, cea mai jucată comedie a Teatrului "Elisabeta", "Boeing Boeing", va ateriza pe litoral în datele de 19 Iulie, ora 20.30, respectiv 2 august. În această piesă, un arhitect are trei logodnice stewardese, care nu știu una de cealaltă. Programul este bine pus la punct, astfel încât femeile își petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Din păcate, la un moment dat, cele trei sunt pe cale să se întâlnească chiar în casa arhitectului.

v v v

Excepționala comedie "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!" revine și ea pe litoral. Aici, va putea fi văzută în datele de 26 iulie, ora 20.30, și pe 9 august. Soția lui Robert este pe cale să plece pentru un week-end întreg, așa că el își invită amanta în casa lor. Problemele încep să apară când soția nu mai pleacă, dar amanta vine.

Teatrul "Elisabeta" a pregătit și o surpriză pentru publicul său: la finalul pieselor, spectatorii sunt invitați să participe la sesiunile de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Stire din Diverse : "Păzea că vine Apocalipsa" la Jupiter
Pagina a fost generata in 1.9545 secunde