Ce surpriză pregătește scriitorul constănțean Ovidiu Dunăreanu

368
Ce surpriză pregătește scriitorul constănțean Ovidiu Dunăreanu - dunareanu1-1424450793.jpg

Articole de la același autor

Parcă în ciuda celor 65 de ani pe care îi împlinește sâmbătă, Ovidiu Dunăreanu se dovedește un boem neastâmpărat. Vineri, cunoscutul scriitor constănțean ne mărturisea că se grăbește să se îndrepte spre un eveniment cultural, dar nu înainte de a ne spune că are în lucru o continuare a unui roman a cărui acțiune se desfășoară în sud-vestul Dobrogei și care se va intitula "Întâmplări din anul șarpelui".

Ovidiu Dunăreanu, pseudonimul literar al lui Ovidiu Petcu, este membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Dobrogea, din anul 1996, și a deținut funcția de președinte al acestei filiale între anii 2005-2009.

În opinia colegului său Nicolae Rotund, Dunăreanu este un "om de cultură, cu o carismă aparte", iar Alex. Ștefănescu îl consideră "un stilist", schițele lui având frumusețea "minuțios cizelată a unui bijutier".

Mai multe despre opera scriitorului Ovidiu Dunăreanu, constănțenii pot găsi în cel mai recent număr al revistei "Ex Ponto", care se găsește și în chioșcurile "Cuget Liber". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Decembrie 2014
Stire din Actual : Scriitor condamnat la moarte!
Pagina a fost generata in 1.236 secunde