Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre profesorul care a spionat elevii în timp ce se dezbrăcau

743
Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre profesorul care a spionat elevii în timp ce se dezbrăcau - yxnopthmztzkmwmxmjy4mjkymzq3zdm3-1539342802.jpg

Articole de la același autor

Arhiepiscopia Tomisului se dezice de comportamentul părintelui Calinic, profesorul de muzică de la Școala nr. 39 care și-a spionat elevii în timp ce se dezbrăcau. Într-un comunicat de presă semnat de Biroul de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului, se precizează că acesta a avut un comportament normal până în prezent și că este surprinzător gestul pe care l-a făcut la școală.


"Cu surprindere și îngrijorare, Arhiepiscopia Tomisului a aflat despre presupusele abateri ale Arhidiaconului Calinic (Ciprian) Savin, profesor de Muzică la Școala nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța. Părintele Calinic a fost remarcat ca talentat dirijor de către regretata profesoară de muzică Fotinia Roșca în cadrul unor spectacole și, fiind bolnavă, a solicitat Arhiepiscopiei Tomisului, împreună cu conducerea școlii sus-numite, continuarea și dezvoltarea frumoaselor activități artistice ale școlii de către părintele Calinic. Părintele Calinic a acceptat să fie profesor la această școală, unde a desfășurat o activitate lăudabilă, cu multe premii, în urma participării la mai multe concursuri județene, regionale și naționale, motiv pentru care i s-a decernat rangul onorific de arhidiacon. Cele constatate ne-au surprins și nu înțelegem motivația pentru care a făcut acele filmări. Întrucât acest nedorit moment a produs multă tulburare în școală și în familiile elevilor, în cadrul Permanenței Consiliului Eparhial s-a luat hotărârea suspendării de la slujire, precum și înființarea unei comisii de analiză. Întrucât este în desfășurare o anchetă din partea Poliției, așteptăm rezultatele acesteia, funcție de care vom proceda la alte măsuri, conform prevederilor canonice și regulamentelor bisericești", precizează cei de la Arhiepiscopia Tomisului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2377 secunde