Ce scop are parteneriatul dintre Universitatea "Ovidius" și Primăria Eforie

426
1
Ce scop are parteneriatul dintre Universitatea
Rectorul Universității "Ovidius" din Constanța, prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure, a primit vizita primarului orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu.


Pe parcursul discuțiilor, au fost atinse mai multe puncte de interes comun, dar scopul principal al întrevederii a fost stabilirea unui parteneriat între cele două instituții. Prin derularea acestui proiect comun, cei doi parteneri au în vedere o serie de demersuri, între care promovarea ofertei educaționale liceenilor de la Grupul Școlar "Carmen Sylva" și realizarea de proiecte tehnice și accesarea de fonduri europene. 

"Una dintre strategiile noastre de bază este realizarea unei strânse legături între învățământ - cercetare și mediul socio-economic. Este prioritară trecerea de la o educație predominant informativă la o educație formativă, orientată spre crearea de competențe, crearea unei rețele de servicii pentru studenți, susținerea materială și socială a studenților, îndrumarea lor și după terminarea studiilor", a declarat rectorul Dănuț Epure.



Comentează știrea

gigi
6 noiembrie 2012
Aiurea!

...atunci aceasta intalnire nu ar fi trebuit sa fie intre directorul liceului din Eforie si Epurica? Ce treaba are primarul? Universitatea isi prezenta oferta si inainte !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj la Universitatea "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.4388 secunde