Ce putem vizita în Noaptea Muzeelor. Acvariul, surpriza din program!

520
Ce putem vizita în Noaptea Muzeelor. Acvariul, surpriza din program! - acvariu83-1431614290.jpg

Articole de la același autor

Noaptea Muzeelor va mobiliza personalul tuturor instituțiilor de cultură din Constanța. În seara de 16 mai, intrarea este gratuită pentru toți vizitatorii.

Anul acesta, și Acvariul din Constanța a aderat la acest proiect cultural. Astfel, sâmbătă, în intervalul 20.00-23.45, constănțenii vor avea ocazia să admire diferitele specii de pești.

Muzeul de Artă Populară și-a anunțat programul după care va funcționa. Astfel, porțile instituției vor fi deschise în intervalul 17.00-1.00.

Muzeul de Artă va putea fi vizitat între orele 17.00-22.00, în timp ce la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, programul oficial este cuprins în intervalul 20.00-00.00.

Și Muzeul Marinei Române are același program ca vecinii de la Istorie, dar ca în fiecare an, în situația în care vizitatorii vor sosi și după această oră, nu li se vor închide ușile în nas. Trei expoziții temporare vor putea fi vizitate la acest muzeu: "Din istoria parașutismului militar", "Cercetașii României" și expoziția de grafică "My dear Constanța".

Și Muzeul Militar Național "Regele Ferdinand I" - Filiala Constanța, situat în Km 4-5, va fi deschis, sâmbătă, până a doua zi dimineață. Costin Scurtu, directorul muzeului, spune că a hotărât ca, în această zi, instituția să rămână deschisă până la ora 2.00.

v v v

Ministerul Culturii și Comunicării din Franța propunea, în urmă cu 11 ani, Noaptea Europeană a Muzeelor. Consiliul Europei, UNESCO și Consiliul Internațional al Muzeelor au devenit principalii susținători ai evenimentului, iar în scurt timp, mii de muzee din Europa s-au alăturat manifestării. A fost un alt mod de a promova cultura și de a atrage vizitatorii în număr mult mai mare în muzee. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5314 secunde