Ce premii au mai câștigat elevii de la Colegiul "Regina Maria"

333
Ce premii au mai câștigat elevii  de la Colegiul

Articole recomandate

Elevii constănțeni Andreea Ciurea și Roberto Savu au reprezentat Colegiul Național de Arte "Regina Maria" (secția Arta Actorului) la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii și Tineri "Neghiniță", ediția a IX-a, Bacău 2018. Participarea lor la acest concurs a fost încununată, la secțiunea individual, cu premiul al doilea, pentru Roberto Savu, clasa a XI-a, și mențiune pentru Andreea Ciurea, clasa a X-a.

De asemenea, la secțiunea teatru-grup, categoria 14 - 18 ani, cei doi reprezentanți ai trupei de teatru "Paradigme" au obținut locul al doilea, cu un fragment din piesa "Crize" de Mihai Ignat, coregrafia prof. Bianca Manta.

Cei doi elevi au fost pregătiți de profesoara lor, conf. univ. dr. Dana Enache.

"După succesul de săptămâna trecută, când am venit acasă cu premii de la Concursul Național de Comedie «Ștefan Mihăilescu - Brăila», iată că elevii de la Arta Actorului nu se dezmint și, prin munca și talentul lor, se întorc acasă, de data aceasta, de la Bacău, cu premii și trofee importante, atât pentru palmaresul colegiului, cât și al lor personal", a declarat prof. Dana Enache.

Menționăm că din juriul Festivalului a făcut parte Adriana Trandafir, actriță și cadru didactic universitar. (A.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde