Ce li se pregătește inspectorilor generali

386
1
Ce li se pregătește inspectorilor generali - celisepregateste-1408624660.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a anunțat că obiectivul acestui minister este ca până la 1 septembrie 2015 toate funcțiile de conducere din sistemul de educație să fie ocupate prin concurs, primele concursuri urmând să se desfășoare începând cu luna ianuarie.
Pricopie a declarat, într-o conferință de presă, că primele concursuri pentru ocuparea funcțiilor de conducere în sistemul de învățământ vor fi în ianuarie 2015, după ce intervalul septembrie-decembrie va fi unul de stabilire a procedurilor, de clarificări, dezbatere publică și depunere a candidaturilor.
El a spus că din ianuarie vor începe concursurile pentru ocuparea funcțiilor de inspectori școlari, inspectori școlari generali și inspectori școlari generali adjuncți, apoi vor urma concursurile pentru posturile de director și director adjunct din licee, iar în final vor fi organizate concursuri pentru funcțiile de conducere din școli, grădinițe, cluburi școlare și sportive. 


Comentează știrea

Alexandru Bajdechi
21 august 2014
PSD

Pot sa pariez ca cel care va castiga acest pseudo-concurs va fi tot de la PSD. Asa cum a fost si concursurile de la deconcentrate in 2012, au iesit doar de la PNL si PSD.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6458 secunde