Ce legătură există între Universitatea "Ovidius" și universitățile din Beijing

169
Ce legătură există între Universitatea

Articole de la același autor

O delegație a Universității "Ovidius" din Constanța, condusă de rectorul prof. univ. dr. Sorin Rugină, din care au mai făcut parte dr. Mihai Gîrțu, prorector Relații internaționale și imagine instituțională, prof. univ. dr. Constantin Popa, prorector Cercetare științifică și informatizare, și prof. univ. dr. Iolanda Țighiliu, director al Clasei Confucius (pentru limbă și cultură chineză), a efectuat o vizită la universități din Beijing, la invitația președintelui Universității Beijing pentru Limbă și Cultură din Beijing, prof. univ. dr. Cui Xiliang. 


Analiza activității Clasei Confucius în perioada 2011-2015; sprijinul Hanban (Centrul Institutelor Confucius) și al Universității Beijing pentru Limbă și Cultură, partenerul "Ovidius" în proiectul Confucius, pentru transformarea Clasei Confucius în Institut, dar și identificarea unor noi posibilități în vederea adâncirii și intensificării colaborării cu universități din China, au fost doar câteva dintre obiec-tivele vizitei.


Delegația a efectuat vizite și a purtat convorbiri, la cel mai înalt nivel, la Hanban, la Universitatea Beijing pentru Limbă și Cultură, Universitatea Beijing pentru Studii Străine, Universitatea Pekin, Universitatea de Medicină Chineză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5383 secunde