Ce i-au propus primarului Constanței elevii de la Școala nr. 12

1139
2
Ce i-au propus primarului Constanței elevii de la Școala nr. 12 - scoala12-1460898949.jpg

Articole de la același autor

În cadrul Proiectului "Democrație Participativă - Proiect Citizen", elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 12 "B.P. Hașdeu" s-au întâlnit zilele trecute cu primarul interimar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Elevii clasei a VII-a D, Mihai Anagnoste, Andreea Cecilia Bogănoiu, Bianca-Teodora Cristu, Alexandra-Elena Custură, Hulua Hasan, Sebastian Mișu, Umutgean Șaban, Lucian Nicușor Luca, coordonați de profesor Temur Feridan, au fost puși în situația de a exercita rolul de cetățean, de a interacționa cu instituțiile publice locale și reprezentanți ai acestora.

Principala problemă discutată a vizat reabilitarea și punerea în valoare a monumentelor istorice ale Constanței, un pas în acest sens fiind semnalizarea clădirilor istorice prin aplicarea de plăcuțe de identificare prin care turiștii și chiar constănțenii să afle despre valoarea și istoria lor.

Primarul interimar și-a exprimat întreaga susținere și a precizat că deja există un proiect în acest scop, iar plăcuțele, scrise în limbile română, franceză și engleză, se află în stadiul final, elevii fiind invitați să ia parte la montarea primei plăcuțe de acest fel. 

Comentează știrea

Propunere
18 aprilie 2016
pentru d-ul Fagadau

Propunem schimbarea de urgenta a directorului de la scoala 28, Stan Mihaela!.... Pe cand, d-le Fagadau o fotografie cu colectivul scolii 28 in care acestia sa zambeasca, sa se vada ca s-au rezolvat problemele si ca ai ati avut si dvs o contributie in sensul acesta?

o alta propunere
19 aprilie 2016
pentru postaci

Nu mai invadati cu comentarii despre scoala 28 la orice articol despre invatamant si alte activitati ale unor institutii de invatamant. Rezolvati-va problemele in interiorul scolii, in stilul acesta nu rezolvati nimic. Este un sfat, daca vreti sa-l luati in considerare bine, daca nu vreti sa-l luati in considerare iarasi bine.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.989 secunde