Ce filme puteți viziona, în acest week-end, la Cinema Cityplex Tomis Mall

425
Ce filme puteți viziona, în acest week-end, la Cinema Cityplex Tomis Mall - cefilme21-1541779645.jpg

Articole de la același autor

Începând cu acest week-end, timp de câteva zile puteți viziona, la Cinema Cityplex Tomis Mall, o mulțime de filme de excepție, iar "Crimele lui Grindelwald" este unul dintre ele. Distribuția este formată din actorii Katherine Waterston, Johnny Depp, Zoë Kravitz, Ezra Miller, Eddie Redmayne, Jude Law. Acțiunea debutează în anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea și capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. Cu toate acestea, așa cum a promis că va face, Grindelwald a realizat o evadare dramatică și a adunat mai mulți adepți la cauza sa, ridicând vrăjitorii mai presus de toate ființele non-magice. Singurul care ar putea să-l oprească este vrăjitorul pe care l-a numit cândva cel mai drag prieten al său, Albus Dumbledore. La rândul său, Dumbledore va trebui să caute ajutorul vrăjitorului care l-a învins pe Grindelwald odată, fostul său student, Newt Scamander. Aventura îl reunește pe Newt cu prietenii americani Tina, Queenie și Jacob, dar misiunea lui va testa loialitatea acestora, în timp ce se confruntă cu noi pericole într-o lume a vrăjitorilor din ce în ce mai periculoasă și divizată.

"Moromeții 2", cu Horațiu Mălăele, Dana Dogaru, Iosif Paștina continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării și îl are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pământ pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă odată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru și invers. Numai obsesia pentru pământ a lui Moromete a rămas intactă, iar totul se învârte în jurul muncii câmpului.

Un alt titlu ce nu trebuie ratat este "Vinovat", o peliculă care ne arată că pentru supraviețuire este mare nevoie de porumb și grâu. Din distribuție fac parte: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen, Jakob Ulrik Lohmann. Asger Holm (Jakob Cedergren), operator la serviciul de urgență 112, răspunde la apelul unei femei răpite. Când convorbirea se întrerupe brusc, începe o disperată căutare a victimei și a agresorului. Folosindu-se doar de telefon, Asger se aruncă într-o cursă contracronometru pentru a salva femeia aflată în pericol, dar curând își dă seama că lucrurile nu sunt ceea ce par.

În "Prizonieră în pânza de păianjen", cu Sylvia Hoeks, Claire Foy, Keith Stanfield, Stephen Merchant, Vicky Krieps, fanii vor lua contactul cu o nouă aventură a lui Lisbeth Salander, războinica pentru dreptate a secolului XXI, care se angajează în cea mai periculoasă și îndrăzneață cruciadă a sa de până acum. Desigur, accesând site-ul cinematografului veți putea găsi multe alte filme ce merită văzute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3624 secunde