Ce donații au făcut elevii Liceului "Dragomir Hurmuzescu"

152
Ce donații au făcut elevii Liceului

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației, Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia a organizat o serie de activități educative, școlare și extrașcolare, cum ar fi workshop-urile "Profesorul model", "Să ne cunoaștem profesorii", în cadrul cărora elevii au avut ocazia să spună ce își doresc de la dascălii lor, iar profesorii și-au dezvăluit o altă față a personalității lor. Concursul "Dascăli celebri în literatură" le-a dat posibilitatea elevilor să își testeze cunoștințele în acest domeniu, iar la final, elevii participanți au fost premiați cu diplome și cărți. 


Nu au fost uitați nici foștii profesori, care au activat în cadrul liceului, pentru aceștia organizându-se o întâlnire la care au participat și elevii, care au fost dornici și curioși să îi întâlnească și să afle cât mai multe despre experiența lor la catedră. 


Elevii liceului au pus în practică proverbul românesc "Ai carte, ai parte" și au organizat o colectă de cărți și rechizite școlare care s-a concretizat printr-o donație către biblioteca "Dima Zainea" a liceului și către Parohia Ortodoxă "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" Medgidia, în cadrul programului educativ-religios "În Tinda Bisericii". 


Un alt eveniment organizat de Liceul "Dragomir Hurmuzescu" a fost  "Crosul Educației", la care participarea elevilor și a comunității locale a fost masivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4276 secunde