Ce ar fi litoralul fără fetele frumoase. Concursul "Miss Litoral 2017" la Phoenicia Royal, în Mamaia

907
2

Articole de la același autor

Phoenicia Hotels, cel mai mare lanț hotelier din România, va fi gazda celei de-a 26 ediții a concursului de frumusețe "Miss Litoral" 2017.


Evenimentul se va desfășura în cadrul complexului Phoenicia, din Mamaia Nord-Năvodari, sâmbătă, 5 august, începând cu ora 21.30, accesul la eveniment fiind pe bază de invitație.


"Miss Litoral" este cel mai longeviv concurs de frumusețe de pe litoralul românesc, cu începuturi care datează încă din anii ‘70. În anul 1990, concursului de frumusețe "Miss Litoral" i s-a dedicat un film cu același nume, în care rolul principal i-a fost atribuit Ancăi Țurcașiu, co-prezentatoarea evenimentului. Devenită, ulterior, parte a familiei Phoenicia, vedeta va urca pe scenă alături de Claudiu Constantin.


"Miss Litoral" 2017 face parte din seria de evenimente Fashion Tv Summer Festival, care mai cuprinde: Mini Miss și Mini Mister Litoral (12 august), Miss Black Sea și Gala Turismului Românesc (19 august), toate fiind organizate în parteneriat cu Phoenicia Hotels în locația din Mamaia Nord - Năvodari.


Fashion Tv Summer Festival promovează România în peste 196 de țări din întreaga lume prin intermediul postului de televiziune Fashion Tv.


Anul acesta, selecția a fost realizată din peste 400 de fete prezente pe litoralul românesc, doar 35 dintre ele ajungând în marea finală.


"Miss Litoral" este un eveniment organizat de Fashion Tv Romania în parteneriat cu Phoenicia Hotels și Transilvania Fashion.


Comentează știrea

o
5 august 2017
pla

Caca-m-as pe hotelul vostru kitschos.

Liviu Chilian
5 august 2017
Suprarealismul-sadic rromarlanesc

Decadenta abisala nu este permisă in Harapia. Banditului internațional Mukkmad nu i se permite sa'si manifeste patologia demențială in Harapia. Harapii l'ar scurta de kkp dacă ar îndrăzni sa facă la ei ceea ce face in Rromarlania. Cum este posibil! Rromarlanii clamează ca sunt creștini. Si conservatori! Cum de permit bandiților internaționali sa le abuzeze copiii? Este arhicunoscut ca industria lucrativa=crima mafiota din modelism si "frumusețe" înseamnă narcotice, alcoolism, Anorexia, prostituție, trafic uman etc! De ce "creștinii" au devenit atat de inerți! Pt ca unulasuta din populație sa înnebunească in decadenta? --- Caracoium("Năvodari") e pe malul lacului Tasaul, împreuna cu satele Tasaul, Cicircci si Urumbei. Ar trebui sa se găsească un...Roman, nu Turc, ce sa'l gabuiasca in cuibul lui de cioara, pe Tziganu'asta nebun, Mukkmad, sa'l lege...fedeleș de un măgar, sa'l pună pe papathanasiou sa mane Măgaru prin satele amintite, si sa'i forțeze sub amenințarea sabiei lui Damocles, sa guitze: "Cine e decadent ca noi, ca noi sa pățească"! Romanii au fost măturați in feudalismul timpuriu, in timp ce suboameni primitivi precum Mukkmad le oferă decadenta pe kitsch satanic! Huuooo!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9066 secunde