€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Ce a decis Centrul de Evaluare și Examinare vizavi de noile manuale școlare pentru clasele I-VI

Ştire online publicată Joi, 12 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Centrul Național de Evaluare și Examinare a publicat rezultatele evaluării calității științifice și didactice a celor 144 de proiecte de manuale școlare depuse în perioada 6 - 19 martie (prima sesiune). Reamintim că aceste proiecte de manuale au vizat 83 de discipline din planurile-cadru pentru clasele I-VI (45 din ciclul primar și 38 din ciclul gimnazial).


Eventualele contestații pot fi depuse în termen de 48 de ore, urmând ca după soluționarea acestora să fie comunicate rezultatele finale.


Proiectele de manuale școlare admise după încheierea tuturor sesiunilor de evaluare/reevaluare vor fi supuse unui proces de avizare științifică, realizat de un cadru didactic din învățământul superior, specialist în domeniul/disciplina pentru care a fost propus fiecare proiect. Avizarea proiectelor de manuale școlare aprobate după prima etapă se încheie vineri, 11 mai.


În același context, mai precizăm că, pentru disciplinele care nu au avut proiecte de manuale în prima sesiune, a fost lansat un al doilea apel al cărui termen-limită (elaborare și depunere la Registratura MEN) este 8 mai.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9107 secunde