Cât valorează nota maximă la examen. Elevii de 10, recompensați cu bani

454
Cât valorează nota maximă la examen.  Elevii de 10, recompensați cu bani - mediidezecebani-1470242095.jpg

Articole de la același autor

Vești îmbucurătoare pentru elevii care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și la cel de Bacalaureat. Potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern, "zeciștii" României vor fi recompensați cu bani pentru meritele deosebite.

Astfel, "vor fi acordate stimulente financiare în valoare de 1.000 lei fiecărui absolvent al clasei a VIII-a care a obținut nota 10 la Evaluarea Națională", se precizează în documentul Guvernului. De asemenea, elevii care au obținut media 10 la Bacalaureatul din acest an vor primi suma de 3.000 lei de persoană, potrivit aceleiași decizii.

În Constanța, 17 elevi au promovat Evaluarea Națională cu nota maximă pe linie, în timp ce patru absolvenți de liceu au obținut nota 10 în urma probelor de la examenul maturității.

La nivel național, 253 de elevi de clasa a VIII-a au încheiat cu media 10 probele Evaluării Naționale din acest an, în toată țara. De asemenea, 86 de absolvenți de liceu au obținut media 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3133 secunde