Cât de eficientă este Școala Discovery?

216
Cât de eficientă este Școala Discovery? - logoscoaladiscoveryfundalalbastr-1333963063.jpg
90% dintre profesori au folosit documentarele Școala Discovery! La două luni de la lansarea proiectului Școala Discovery s-a realizat un studiu cantitativ în rândul profesorilor înscriși pe platforma online scoala.discovery.ro pentru a evalua beneficiile proiectului și eficiența noilor resurse în procesul de predare la clasă.



Studiul a fost implementat de compania de cercetare de piață Mercury Research, în perioada 9-18 martie, pe un eșantion național de 1386 de profesori, dintre cei peste 7500 de utilizatori care s-au inregistrat pe site-ul Scoala Discovery.

90% dintre profesori au folosit documentarele

Cadrele didactice care au luat parte la studiu predau la clasele V-XII. Potrivit rezultatelor, aproape 90% dintre profesorii intervievați au folosit documentarele Școala Discovery la clasă cel putin o dată. 82% dintre profesori sunt de părere că proiectul Școala Discovery a dus la creșterea semnificativă a interesului elevilor pentru discipline precum matematică, chimie, biologie sau fizică datorită modului de prezentare a informațiilor, a exemplelor folosite în emisiuni și a materialelor didactice puse la dispoziția profesorilor. Aproape toți profesorii participanți la studiu consideră că proiectul este "util" sau "foarte util" (91%) și au declarat că își doresc ca acesta să continue (99%).

Citește mai mult despre școala Discovery

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4308 secunde