"Căsuța Poveștilor" a ajuns la Teatrul "Oleg Danovski"

294

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" îi așteaptă pe cei mici, miercuri, 13 martie, de la ora 11.00, la "Căsuța poveștilor", un spectacol conceput de Gabriela Dobre. Soliștii care vor urca pe scenă sunt: Maria Cernat, Daiana Gavrilescu, Silvia Simionescu, Georgiana Medeleanu, Gabriela Dobre, Garofița Gâdei, Silviu Vizan, Adrian Pârlea, Cristian Parmac, Mircea Găvan, Laurențiu Severin și Adrian Bădilă. 


"Căsuța poveștilor este locul minunat în care sunt primiți toți copiii, dar și părinții sau bunicii, iar cu toții sunt rugați insistent să cânte împreună cu personajele de basm, tare, cât îi țin plămânii, să aplaude și să danseze, tare, cât îi țin piciorușele. Personajele cele mai îndrăgite din filmele Disney și cântecele lor, pe care le cunoaște toată lumea se vor perinda pe scenă, într-o atmosferă de vis, cu mult antren și dansuri energice. Toate personajele cântă live și artiștii dansează, iar alături de ei, completând regia și coregrafia se vor afla copiii-actori David Popescu, Giulia Vechiu și un grup de elevi de la Școala «Gheorghe Țițeica» din Constanța", a declarat pentru "Cuget Liber", Gabriela Dobre.


În aceeași zi, dar seara, de la ora 19.00, adulții sunt invitați și ei la o seară lirică de excepție. Soliștii care vor încânta publicul sunt: Marius Eftimie, Lucia Mihalache, Laura Eftimie, Elena Rotari, Silvia Simionescu, Laurențiu Severin, Andrada Ștefan. Din program amintim lucrări din creația compozitorilor T. Brediceanu, A. Stoia, I. Runcu, Fr. Loewe, M. Mussorgski etc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2546 secunde