Cascadorie spectaculoasă în comedia româneasca Selfie

127
1
Cascadorie spectaculoasă în comedia româneasca Selfie - selfie-1401558291.jpg

Articole de la același autor

Proiectul cinematografic românesc cu cele mai bune rezultate anul acesta, comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, a avut parte de un proces de producție extrem de laborios, numai la una dintre scene fiind necesare 10 camere de filmare, poziționate în unghiuri diferite.
Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cea mai dificilă cascadorie în care o mașină plonjează în Marea Neagră a fost minuțios pregătită atât de cascadori, cât și de echipa de producție. Special pentru această secvență s-a construit întregul decor, iar un cascador profesionist a instruit actorii și realizatorii cu privire la tot ce urma să se întâmple.
Din fericire, totul a mers ca pe roate și, pe lângă faptul că nimeni nu a avut de suferit, toată scena a ieșit impecabil încă de la prima filmare.
Actorul Vlad Logigan a fost de-a dreptul fascinat de întreaga desfășurare de forțe. "Aș fi vrut să fiu în mașină cu acel cascador, deși nu știu dacă aș fi avut curaj. Omul acela e ca un spartan și îl admir mult", a spus acesta.
Doi dintre producătorii filmului au mărturisit prin câte emoții au trecut la realizarea scenei. "Aceasta a fost ziua cu cea mai mare încărcătură emoțională pentru mine. Depindeam de foarte mulți factori și aveam o singură încercare la dispoziție. Urmăream constant cât de tare bate vântul sau cât de mari sunt valurile", a declarat producătoarea Cristina Dobrițoiu.


Comentează știrea

simply click the up coming article
9 iunie 2014
simply click the up coming article

joye 510 Stiri Cultură-Educație : Cascadorie spectaculoasă în comedia româneasca Selfie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online simply click the up coming article http://www.onlinepqa.net/hangsen-liquid-review/roug-vaping-on-top-of-portable-vaporizer-ratings.asp

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Mai 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert final la Facultatea de Arte
Vineri, 30 Mai 2014
Stire din Cultură-Educație : Caravana LSRS, în Medgidia
Pagina a fost generata in 2.2718 secunde