"Caruselul Cooltural" ia locul carelor alegorice

Vineri, 15 Iulie 2016
408
Din acest week-end, Primăria Constanța și-a propus să le ofere turiștilor o imagine mai elevată a stațiunii Mamaia, programând evenimente artistice deosebite, cu invitați din prezentul românesc al muzicii clasice, jazz, dance, rock, alternativ, muzicii populare, teatru, teatru pentru copii, dans, circ etc.

Festivalul Verii 2016 - "Carusel Cooltural" este un eveniment al Primăriei Constanța, organizat de Asociația culturală "Mișcarea teatrală pentru educația tineretului". Evenimentele vor avea loc în Piațeta Casino din Mamaia, în fiecare weekend, între 15 iulie și 4 septembrie, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, cu un bonus în săptămâna care începe în 15 august: încă trei zile de eveniment. Spectacolele vor începe de la ora 20 și se vor încheia la ora 23. Intrarea este liberă.

După ce vineri festivalul a debutat cu teatrul "Caramitru - Mălăele, câte-n lună și în stele" și cu concertul "Vama", sâmbătă, 16 iulie, seara de teatru continuă cu recitalul Horațiu Mălăele - "Sunt un orb", și concertul Ștefan Bănică și Trupa Rock’n’Roll Band&The 50’s. Duminică, 17 iulie, "Gașca Zurli" va aduce teatrul pentru copii, iar concertul va fi oferit de trupa "Marfar". 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3165 secunde