Cărți scrise de elevii de la Liceul "Decebal"

1805
1
Elevii Liceului Teoretic "Decebal" Constanța desfășoară o serie de activități pentru a marca bucuria Nașterii Domnului.
Copiii de la grădinița "Flipper", structură a Liceului Teoretic "Decebal" Constanța, coordonați de profesoarele pentru învățământul preșcolar Claudia Nistor și Dorina Donose, reprezentanți ai grupelor mare și pregătitoare au participat, zilele trecute, la parada costumelor ecologice din cadrul concursului "Think green: Crăciunul Eco", organizat de asociația Mare Nostrum.
Astăzi, începând cu ora 10, la sediul liceului, are loc o lansare de carte în cadrul proiectului "Povești de Crăciun". Participanți sunt elevii claselor a V-a A și a XI-a E care, sub coordonarea prof. Liliana Svinarciuc, director adjunct, și a prof. Elena Goga, catedra de limba română, și-au demonstrat înclinațiile literare prin realizarea a două cărți: "Crăciunul în 27 de pași", respectiv "Noi, Crăciunul și gândurile bune". Cei mai talentați autori vor primi diplome, dar și premii din partea mai multor sponsori locali.
Activitățile culturale se vor încheia astăzi, cu un spectacol de Crăciun care se va desfășura, începând cu ora 17, la Cercul Militar Constanța. La această manifestare artistică, coordonată de prof. Sezen Bactali și de prof. Răzvan Raul Ivan, vor participa elevi din toate ciclurile de învățământ care vor interpreta colinde tradiționale, dansuri de societate, populare și moderne, scenete de Crăciun.

Comentează știrea

Popescu Raluca
6 ianuarie 2012
Imi place

Ador acest roman:X

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4305 secunde