Cartea săptămânii: „Poveşti ca să te iubeşti mai mult”

185
Cartea săptămânii: „Poveşti ca să te iubeşti mai mult” - povestisursathebalancecareers-1600796144.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, vă recomandăm o altă carte, foarte căutată, la acest moment, în librării. Este vorba despre „Poveşti ca să te iubeşti mai mult”, de Alex Rovira şi Francesc Miralles. Alcătuită din versiuni moderne ale unor poveşti tradiţionale din diferite culturi, această carte le oferă copiilor o călătorie amuzantă, plină de imaginaţie, în adâncul propriului suflet.

„Ne-am hotărât să publicăm această carte pentru ca părinţii să poată împărtăşi cu copiii lor aceste poveşti menite să-i facă să reflecteze asupra valorii personale şi asupra dreptului de a fi fericiţi aşa cum sunt, nu aşa cum se aşteaptă lumea să fie. Fiecare dintre aceste poveşti ilustrează un aspect important al procesului de edificare a stimei de sine, care, ca un far călăuzitor, le va arăta celor mici calea de urmat pentru a deveni adulţi siguri pe ei, independenţi şi toleranţi- faţă de sine şi faţă de ceilalţi. Îţi mulţumim că ne ajuţi să sădim seminţele unei lumi mai frumoase, mai bune şi mai responsabile”, au declarat autorii.

Precizăm că unul dintre ei, Francesc Miralles nu este doar scriitor, ci şi jurnalist şi muzician. După ce a obţinut Premiul Gran Angular 2001, cu romanul pentru tineret „Un haiku per a l’Alícia”, a hotărât să se dedice scrisului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4331 secunde