CARGO, concert în DOORS. Câștigă o invitație de două persoane!

417
4
CARGO, concert în DOORS. Câștigă o invitație de două persoane! - cargoconcertdoors-1354720972.jpg
Duminică, 9 decembrie, Club Doors oferă constănțenilor un concert extraordinar, cu mult iubita trupă timișoreană, Crago. Membrii Cargo pregatesc un nou material intitulat a 5-a dimensiune. După cum spun membrii formației, tema în jurul căreia se învârte noul material o reprezintă sfârșitul lumii sau începutul uneia noi, pe controversata dată de 21 decembrie. Piesa este creată în același stil ce a consacrat trupa Cargo, realitatea fiind transpusă în versuri, ce formează un mesaj menit să atingă publicul. SCROLL MAI JOS PENTRU CONCURS 


Fanii Cargo pot asculta live noul single, duminica 9 decembrie, in Club Doors. Evenimentul este programat pentru ora 21.00. Biletele se găsesc la sediul clubului Doors din strada Traian, nr. 68, la prețul de 50 de lei.


CONCURS


Cuget Liber îți oferă ocazia de a câștiga o invitație de două persoane la concert. Lasă un comentariu la acest articol în care te rugăm să formulezi un mesaj cât mai original despre SFÂRȘITUL LUMII. Nu contează dacă este amuzant sau serios, important este să fie original.


Cel mai frumos mesaj va fi ales de către redactorii Cuget Liber și va fi premiat cu o invitație la concertul CARGO!


Puteți posta comentariile până vineri, la ora 16.00, iar câștigătorii vor fi anunțați la ora 17.00 pe pagina de Facebook a Cuget Liber și pe site, cu informațiile necesare pentru ridicarea premiului.


VĂ RUGĂM CA LA COMENTARIU SĂ FOLOSIȚI NUMELE REAL ÎNTREG, CA ÎN BULETIN    




Comentează știrea

MIREA DANUT-MARIAN
6 decembrie 2012
CONCERT CARGO / SFARSITUL LUMII

Unde va petreceti anul asta sfarsitul lumii? Cel mai bine e la bulgari, ca e mai ieftin si e si all-inclusive (adica fiecare isi poate alege cataclismul preferat). Totusi, nu va faceti griji cu sfarsitul lumii! Chuck Norris nu doarme!

Coles Emanuel
6 decembrie 2012
Concurs Cargo

Vom muri cu totii la fel ca si in anul 1999 si la fel ca si in alte cazuri in care s-a prezis sfarsitul lumii. Acum sunt indecis, sa-mi cumpar cumpar bocani noi sau nu :)) Oricum eu mi-am propus sa serbez Sfarsitul Lumii impreuna cu Cargo fredonand melodia Anarhia!

Coles Emanuel
6 decembrie 2012
Concurs Cargo

Apropo uitasem, am o dilema, o sa murim toti deodata sau in functie de fusul orar?

Răspuns la: Concurs Cargo
Adăugat de : Coles Emanuel, 6 decembrie 2012
Vom muri cu totii la fel ca si in anul 1999 si la fel ca si in alte cazuri in care s-a prezis sfarsitul lumii. Acum sunt indecis, sa-mi cumpar cumpar...
Florescu Nicolae Adirian
6 decembrie 2012
Cargo

Poate daca ploaia s-ar opri As mai prinde-o zi de soare pana vom muriii, asa Cum ne-a foost scriis Suparat sunt doamne iar N-am o carciuma sa-nec amaru Beau, aapa plata... Ca nu am baaanii... Ploua inceet inceet De viata-mi este dor Mai am putiin si mor Imi e dor Nu astept, Al lumii sfarsit sa vina Ca eu vreau De Sarbatori sa petrec Sa petreec Pana uit de mine Poate prind ziua de maine Daaar, nu vreaau saa moooor Poate daca ploaia s-ar opri As mai prinde-o zi de soare pana vom muriii, asa Cum ne-a foost scriis Suparat sunt doamne iar N-am o carciuma sa-nec amaru Beau, aapa plata... Ca nu am baaanii...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : ROA pică vineri în Constanța
Vineri, 23 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : În seara asta – concert Trupa Veche
Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Trupa Veche, în concert la Constanța
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Direcția 5",  în concert  la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1062 secunde