"Cargo" cântă la Constanța

525

Articole de la același autor

Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20.00, Clubul "Doors" vă invită la White Horse Winter Party, unde invitatul special al serii este trupa "Cargo". Prețul unui bilet la masă este de 60 de lei, 30 de lei costă locurile în picioare.

Formația "Cargo" a luat ființă la Timișoara, în urmă cu 33 de ani, iar de atunci, în cadrul trupei au avut loc mai multe schimbări de componență, formula actuală fiind Adi Bărar (chitară), Adrian Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Ionuț Cârjă (clape) și Alin Achim (bass).

În anul 1990, prin intermediul unor fani ai formației, un grup de reporteri francezi au ascultat câteva cântece înregistrate pe o casetă audio, rămânând plăcut impresionați. Aceștia au luat, apoi, legătura cu o casă de discuri din Paris și cu câteva posturi de radio, demers ce naște un turneu al formației în Franța, ocazie cu care aceștia înregistrează și primul single pe vinil, "Ana".

Datorită bogatei activități concertistice și de studio, formația și-a găsit drumul și genul muzical, muzica compusă devenind tot mai profundă, cu teme și texte diverse, trecând de la socio-politic la iubire, istorie, mistic, religie, supranatural. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Șuie Paparude"  cântă în Clubul "Doors"
Joi, 06 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Paparudele sosesc în Constanța!
Marţi, 09 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Clubul "Doors" reia seria concertelor
Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Cultură-Educație : Louis King cântă  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4499 secunde