Care sunt premiile la Festivalul Mangalia-Art

433
Care sunt premiile la Festivalul Mangalia-Art - festivalmangalia-1331657658.jpg
În perioada 18-20 mai, la Mangalia, va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Elevi și Studenți MANGALIA-ART, în organizarea Teatrului "Thaliamar" și a Primăriei Municipiului Mangalia.

Elevii și studenții care doresc se mai pot înscrie, chiar dacă sunt din aceeași unitate de învățământ, de la clasele primare, gimnaziale și liceale și învățământ univer-sitar, la secțiunile individual (pentru secțiunea monolog) sau în cadrul unei trupe, cu condiția ca în fișa de înscriere să reprezinte o singură școală / liceu / facultate.

Concursul se desfășoară pe trei secțiuni: clasele I-IV, clasele V-VIII și secțiunea 16-25 de ani (liceeni și studenți). Genurile alese pot fi atât din dramaturgia universală, cât și din cea românească, cu condiția ca spectacolele să aibă loc doar în limba română. Piesele înscrise în concurs nu trebuie să depășească 50 de minute, iar recitalurile-monolog 10 minute.

Premiile I, II și III de la primele două secțiuni (clasele I-IV și V-VIII) vor fi completate la ultima secțiune cu: Marele Premiu pentru un grup / o trupă, premii de interpretare pentru rol principal și rol secundar (masculin și feminin) și premiul pentru cel mai bun actor / cea mai bună actriță.

Pentru mai multe amănunte legate de înscrieri la secțiunea clase primare și gimnaziale, vă puteți adresa Elenei Tiron, în cadrul Primăriei Municipiului Mangalia, iar pentru secțiunea 16-25 ani, înscrierile se fac la inițiatorul festivalului, Ana Stuparu (telefon 0747-078.837). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3849 secunde