Care sunt aventurile "Albei ca Zăpada"?

127
Care sunt aventurile

Articole de la același autor

Cei mici se vor putea reîntâlni, duminică, 5 no-iembrie, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la orele 10.00 și 11.30, cu "Albă ca Zăpada". Spectacolul este o adaptare după "Frații Grimm", se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru și 12 ani și stă sub bagheta regizorului Bogdan Drăgulescu. Scenografia este semnată de Daniela Drăgulescu și muzica de Liviu Prossi. 


Toți copiii știu din cărțile de povești că Albă ca Zăpada este o prințesă, a cărei mamă vitregă îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Din această cauză, ea este nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață. La un moment dat, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor șapte pitici, cu care se împrietenește. Aflând că prințesa trăiește, regina pune la cale un plan pentru a o ucide și îi dă un măr otrăvit. Piticii nu reușesc să o salveze și o înmormântează într-o raclă de cleștar, unde sărutul prințului o readuce la viață.


Spectacolul "Albă ca Zăpada" este o adaptare modernă, ușor parodică, o combinație magică între oameni și păpuși, într-un decor extraordinar de frumos.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0576 secunde