Caravana "Filme de Oscar" continuă în piața Ovidiu și pe faleza Cazinoului

252
Caravana

Articole de la același autor

Constănțenii, dar și turiștii vor avea ocazia în această perioadă să urmărească de marți până joi, în Piața Ovidiu din Constanța, și de vineri până duminică, pe faleza Cazinoului, capodopere ale cinematografiei universale. Acestea vor putea fi vizionate în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 mp și singurul proiector digital mobil din țară, de 18.300 lumeni.


Caravana "Filme de Oscar" promite publicului pelicule de renume, toate filmele fiind distinse la premiul Oscar. În următoarele două zile, iubitorii celei de-a șaptea arte vor putea urmări alte două filme de colecție. Astfel, astăzi, 3 august, Mel Gibson își va face apariția, la ora 21.30, într-un film de excepție - "Inimă neînfricată", peliculă nominalizată cu cinci premii și cinci nominalizări la Oscar, un premiu și trei nominalizări la Globurile de Aur și trei nominalizări la premiile BAFTA.


Vineri, 4 august, "Viața lui Pi", film care obținut până acum patru premii și șapte nominalizări la Oscar, un premiu și două nominalizări la Globurile de Aur și alte două premii și șapte nominalizări la premiile BAFTA, va putea vizionat la aceeași oră.
 
Pe 5 august, publicul va avea ocazia de a urmări "Strania poveste a lui Benjamin Button", iar duminică, 6 august, "Zootopia", câștigător al Premiului Oscar și al Globului de Aur pentru cel mai bun lungmetraj de animație.


Pe lângă proiecțiile de film, spectatorii vor mai avea parte de concursuri de desene pe asfalt și ateliere de reciclare creativă pentru copii în perioada 4 - 6 august, două spectacole de joc cu focul pe 4 și 5 august și spectacole de percuție cu Barbarossa Samba Group, pe 11 și 12 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3679 secunde