"Caravana Isteților" revine, sâmbătă, la Constanța

117

Articole de la același autor

Sâmbătă, 13 decembrie, Maritimo Shopping Center găzduiește un nou eveniment special dedicat copiilor inteligenți, intitulat "Caravana isteților - știu, mă informez, deci sunt cel mai bun".

Începând cu ora 16 și până în jurul orei 20, în zona Info Desk a centrului comercial, toți cei prezenți vor beneficia de un program variat. În cadrul evenimentului, sunt invitați speciali Nikolaos Papadopoulos, Ștefania Ciortan și Daria Ștefan, care va cânta în premieră melodia "Jumătatea mea" în memoria Nicoletei Cengher. De asemenea, organizatorii le promit participanților și multe alte surprize.

Distracția de sâmbătă a micuților va fi completată, la Maritimo, și cu noțiuni de prevenire și concursuri cu tematică rutieră, reprezentanții Compartimentului Prevenire din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța fiind parteneri ai caravanei. De la acest eveniment nu vor lipsi, ca de fiecare dată, trofeele pentru fiecare secțiune în parte, atât pentru preșcolari, cât și pentru elevi, tema fiind "Sărbătorim Crăciunul".

La acest eveniment și-au anunțat prezența 900 de copii, care vor participa la cele cinci concursuri "Caravana Isteților". Ei sunt preșcolarii și școlarii din localitățile Ovidiu, Pantelimon, Gîrliciu, Lumina, Cernavodă, Năvodari, Amzacea, Siliștea, Castelu, Valea Dacilor, Scărișoreanu, Peștera, Nuntași, Istria, Poarta Albă, Biruința, Ciobanu și, bineînțeles, Constanța.

Pe parcursul celor patru ore de eveni-ment, vom urmări următoarele secțiuni: Cel mai bun moment de dans; Cea mai bună voce; Cea mai frumoasă paradă a costumelor din materiale reciclabile, Micul polițist și Micul sportiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol pentru micii constănțeni
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Invitație la spectacolele Teatrului de Stat
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în parcarea Maritimo
Pagina a fost generata in 0.4305 secunde