Caravană antidrog în şcolile din judeţul Constanța

235
Caravană antidrog în şcolile din judeţul Constanța - caravana-1627489868.jpg

Articole de la același autor

Luna septembrie va da șansa elevilor din școlile și liceele din Constanța să se afirme artistic într-un cadru organizat, participând la concursul de grafică și pictură intitulat „Mesajul meu antidrog”. Lucrările cele mai reușite vor face parte din expoziția care va fi găzduită în cadrul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

Pentru a amplifica subtextul lucrărilor expuse, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” în calitate de organizator, va difuza concomitent cu expoziția, filme cu tematică antidrog care vor conține mărturii ale foștilor consumatori de droguri dar și cazuri prezentate de specialiști ( medici psihiatri, psihologi, medici din unitatea de primiri urgențe) etc.

După această avanpremieră, „Caravana antidrog”, se va deplasa nu doar prin județul Constanța, dar și prin alte județe ale țării, devenind astfel un eveniment național care să vină în sprijinul Agenției Naționale Antidrog, în ceea ce privește prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” în parteneriat cu Agenția Națională Antidrog, reprezentată prin Centrul Regional Constanța și are ca scop reducerea cererii de droguri atât la nivel național cât și în comunitățile locale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4405 secunde