Cântec, joc și voie bună, de Ziua Dobrogei, la Școala nr. 1 Poarta Albă

1069
2

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă și-au completat cunoștințele despre trecutul patriei, în cadrul proiectului "14 noiembrie - Ziua Dobrogei", coordonat de prof. Adriana Fâșie. Activitatea s-a desfășurat la Căminul Cultural din Poarta Albă.

"Proiectul este menit să dezvolte sentimentul patriotic în rândul elevilor și să deprindă cunoștințe referitoare la istoria Dobrogei. În program au fost incuse cuvântări, prezentări, dar și momente cultural-artistice oferite de elevi", explică directorul școlii, prof. Florentina Mangri.

Elevii din clasa pregătitoare, sub coordonarea învățătoarei Adina Mija, au dansat grecește, iar cei din clasa întâi, coordonată de învățătoarea Malvina Adam, au interpretat cântece cu specific dobrogean. Școlarii din clasa a III-a B, îndrumați de prof. Natalia Munteanu, cei din clasa a IV-a A, îndrumați de prof. Corina Bolat, cei din clasa a IV-a B, îndrumați de prof. Valentina Olariu, dar și cei din clasele a V-a și a VII-a, îndrumați de prof. Mihaela Manea și Neviser Geafar, au susținut un recital de poezie patriotică. Iar la final, elevii din clasele a VI-a B și a VII-a A, coordonați de prof. Mihaela Lițescu, au încântat publicul cu un cântec și un dans cu specific dobrogean.

Spectacolul a fost întregit de trupa "Românașul Junior", coordonată de Adrian Brădeanu, care a ținut să interpreteze și o melodie specific Dobrogei. 

Comentează știrea

Tumbea Alina
17 noiembrie 2017
Serbarea

Doama sau Dra care a scris acest articol, despre celelalte clase de ce nu s-a scris? Gen clasa pregatitoare B coordonata de Dna invatatoare Tomescu Andreea. Erau mai multe clase aco nu doar doua.

Laura
17 noiembrie 2017
Mesaj

Nu va este rusine. Clasa pregatitoare B coordonata de Doamna invatatoare ANDREEA TOMESCU care a participat la acest eveniment unde este?..mare atentie sunt specifcate clase care NU au participat .SI NICI NU AU FOST PREZENTE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9865 secunde