Candidații își pot revedea lucrările de la Bacalaureat

557
5
Candidații își pot revedea lucrările de la Bacalaureat - candidatiiisipot-1469111550.jpg

Articole de la același autor

Conform unei proceduri aplicate și anul trecut, candidații au dreptul să solicite vizualizarea lucrărilor scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat 2016, sesiunea iunie-iulie. 


Astăzi este ultima zi în care candidații depun cerere scrisă la secretariatul unității de în-vățământ în care a fost organizat centrul de examen. 


Vizualizarea lucrărilor scrise va avea loc în perioada 1- 2 august, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în intervalul orar 10-16. Programarea candidaților pentru vizualizarea lucrărilor scrise se va afișa la sediul ISJ Constanța și se va publica pe site, secțiunea Examene nați-onale - Bacalaureat, în data de 29 iulie. 


Vizualizarea lucrărilor scrise nu poate conduce la reevaluarea lucrării sau modificarea notelor acordate. 


Reamintim că, pentru vizualizarea lucrărilor candidaților de la Evaluarea Națională, au fost depuse cinci solicitări. Potrivit metodologiei, ISJ Constanța trebuie să realizeze o planificare în acest sens, săptămâna viitoare, la sediul instituției. Regulamentul mai prevede că solicitanții pot consulta o fotocopie a foilor de examen timp de 20 de minute. Vizionarea se va face în prezența unui reprezentant al inspectoratului, iar părinții și elevii nu vor putea să facă însemnări pe lucrări, nici să le multiplice sau fotografieze.


Comentează știrea

d-nei bucovala
22 iulie 2016
evaluarea profesorilor

daca elevii isi pot vedea lucrarile evaluate, noi profesorii care am fost respinsi anul acesta la gradatie de ce nu ne-am putut vedea evaluarea dosarelor? am depus contestatie si nu ne-ati aratat evaluarea. ce faceti d-na bucovala? lucrati dupa ureche? dupa cum se fac presiunile. un ERDOGAN ti-ar trebui si tie d-na bucovala ca sa stii sa apreciezi munca profesorilor dupa ce vei fi concediata de la serviciu! o asa experienta iti este necesara! neprevazutele vin...oricum e un inceput bun ca ai priceput ca e legal sa-i dai candidatului lucrarea s-o vada!...cam tarziu ai priceput si greu...vei mai pricepe si altele!

corect
24 iulie 2016
luati in seama, este corect

ISJ-ul sa ia in considerare si aceasta doleanta ptr viitor, ca si profesorii doresc sa-si vada dosarele si fisele evaluate la gradatie deoarece s-a ovedit ca sunt greseli urate, scapari uneori intentionate, hartii fabricate cu ajutorul inspectorilor sa-i favorizeze pe unii in detrimentul celor ce muncesc. e un cult la moda: inspectorii isi iau oamenii care sa le aduca si lor hartii nemeritate si apoi ii recompenseaza cu adeverinte false! noi la catedra muncim cu elevii si inspectorii isi framanta creierii cum sa-si mai adauge niste hartii, cretivitatea profesorului e folosita la catedra iar a inspectorului pentru buzunarul lui.

hartii
24 iulie 2016
Bucovala stie ce usor se pot face hartiile

O procedura ieri, una azi, alta maine....orice, doar o hartie sa fie acol' la CV! V-ati creat un "gard viu" si deja cunoasteti regulile: ce profesori sufletisti si bine pregatiti?! egal cu zero, mai rar! incompetenta e la putere inca. daca in 4 ani s-au schimbat 11 ministri si valorile nu! e grav!

IN TOPUL
24 iulie 2016
ADEVERINTELOR FALSE

In topul adeverintelor obtinute fara acoperire e Stan de la 28. Ea nu are niciun rezultat obtinut de vreun elev pregatit de ea la clasa, dar are gradatie de merit, obtinuta cu adeverinte de la concursuri pe la care nici nu a trecut.Si in dosarul ei de titularizare sunt adeverinte ca a organizat olimpiada faza pe scoala, numai ca ea nu lucra la data respectiva in acea scoala. Pentru anumiti " Ghiocei" a fabricat adeverinte pe banda rulanta, numai ca acestia sa-i ramana fideli, sau ca sa-i recompenseze pentru ca i-au adus elogii, au votat cum a cerut ea, o sustin la evaluari! Huoooo Stan!Huoooo ISJ Constanta! Va faceti ca nu vedeti! Cainii latra, ursul merge! Doar n-o sa va puneti voi si neamurile voastre afacerile in pericol de gura unora care vor sa fie apreciata munca cinstita!

mare grija cu procedura
24 iulie 2016
evaluarea la bac

bacalaureatul este examenul in urma caruia nota obtinuta poate deschide porti sau inchide! proasta procedura care nu lasa in urma contestatiei nota corecta la recorectare! ar trebui o procedura special ptr examenul de bac care sa lase nota exacta, ca-i cu 3 sau 40 de sutimi, de ea depinde acceptarea la o facultate. ptr ce mai invata elevul. de acord profesorul e si el om, obosit, greseste dar daca elevul contesta, lasa-i nota ptr care a muncit ca s-o obtina! ex de bac e hotarator!!! d-na simona anghel, presa prin d-voastra puteti face cunoscut ministrului ca art/ procedura e grasita, trebuie anulata!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde