"Campionii speciali" se adună la Facultatea de Educație Fizică

129

Articole de la același autor

În organizarea Facultății de Educație Fizică și Sport, a Universității "Ovidius" din Constanța, Centrul de Excelență în Mediere și Educație Lumina, ISJ Constanța și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, a Universității "Ovidius" din Constanța, mâine, se va desfășura Ziua Sportului - Campionii speciali, o acțiune care reunește elevi cu cerințe educaționale speciale. Aceștia vor fi coordonați în activități sportive de cadre didactice, voluntari și membri ai Asociației Centrul de Excelență în Mediere și Educație Lumina. 


Printre obiectivele acestei acțiuni se numără: integrarea socială și dezvoltarea abilităților copiilor cu nevoi speciale prin activități sportive, muzicale, dans; implicarea copiilor cu nevoi speciale prin intermediul activităților cultural-sportive în programe care să îi educe proactiv. 


Activitățile se vor desfășura pe parcursul zilei de 21 mai, între orele 10 - 14, la următoarele ramuri sportive: atletism, șah, tenis de masă, mini fotbal și o probă la alegere (dans, interpretare muzicală, pantomimă, scenete, folclor), în incinta Facultății de Educație Fizică și Sport.     


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6304 secunde