Campanie de nota 10 a elevilor Școlii Spectrum din Constanța

440
Campanie de nota 10 a elevilor  Școlii Spectrum din Constanța - scoalaspectrum-1543336438.jpg

Articole de la același autor

Elevii Școlii Spectrum strâng donații în sprijinul Asociației Dăruiește Aripi pentru reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie-Intensivă 
Nou-născuți și a Compartimentului de Prematuri de la Spitalul Județean Constanța. 


Joi, 29 noiembrie, de la ora 12.00, la Centrul Cultural "Jean Constantin", va avea loc un spectacol artistic organizat cu dragoste și dăruire de elevii constănțeni. Scopul lor nu este doar împărtășirea bucuriilor de sărbători și de 1 Decembrie, ci și înfăptuirea unei lumi mai bune. 
Astfel, copiii de la Școala Spectrum au început să colecteze donații în cutiile frumos decorate și depozitate în recepția școlii. Oricine poate face o donație până pe data de 6 decembrie, în recepția Școlii Spectrum. În schimb, copiii vă dăruiesc o invitație la cel mai frumos spectacol de talente. 
Banii strânși din donații vor fi oferiți Asociației Dăruiește Aripi, pentru renovarea Secției de Terapie-Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul Județean Constanța, în cadrul proiectului "Spectrum for life!". 
"«V-ați gândit că viața e un dar și că, dacă e primit prea devreme, depinde de un incubator? La Constanța, se nasc anual peste 1.000 de copii cu probleme de sănătate. Cei mai mulți nu au șanse să supraviețuiască, pentru că nu există o secție dotată cu echipamente de ultimă generație. Asociația Dăruiește Aripi își propune să amenajeze o astfel de secție în cadrul Spitalului Județean Constanța din donații, iar elevii Școlii Spectrum au sărit în ajutorul lor. Ajutați-l și voi pe Moș Nicolae să dăruiască viață! Fiți eroi! Salvând un copil, salvați generații întregi!». Acesta este mesajul pe care îl transmit copiii și îi invită pe toți constănțenii să li se alăture", a declarat profesorul organizator al campaniei, Andreea Bârzoiu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4304 secunde