Campania "Fii SMART, fii student!" a ajuns la final

181
Campania

Articole de la același autor

În cadrul campaniei de marketing "Fii SMART, fii student!", un număr de peste 650 de elevi din mediul rural au fost implicați în această acțiune. 


Potrivit reprezentanților Universității "Ovidius", campania a promovat necesitatea urmării unei rute universitare și prevenirea abandonului școlar. Precizăm că, în această campanie, s-au implicat echipe de studenți voluntari ai UOC, care au împărțit materiale de informare elevilor și au purtat discuții cu aceștia despre experiența ca student și oportunitățile oferite de învățământul superior. 


Per total, peste 600 de elevi au participat la ședințe de consiliere vocațională, iar rezultatele discuțiilor purtate în aceste ședințe au oferit o imagine a percepției elevilor din mediul rural asupra continuării studiilor și a domeniilor pe care aceștia intenționează să le urmeze. 


În spiritul acestei colaborări, la finalul campaniei, a fost creat un grup on-line, prin intermediul căruia studenți voluntari, elevi, cadre didactice din mediul universitar și preuniversitar și consilieri vocaționali vor continua să comunice, să dezbată subiecte de interes comun, contribuind, astfel, la crearea unei rețele comunicaționale ai cărei beneficiari vor fi deopotrivă elevii și studenții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3771 secunde