Stirile zilei de Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Camelia Marcu a pierdut lupta cu profesorii! Directorul Liceului "Madgearu", demis după controlul ISJ

Ştire online publicată Miercuri, 25 Octombrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a dispus demiterea directorului Liceului Tehnologic „Virgil Madgearu”, prof. Camelia Marcu, în urma auditului efectuat în ultimele săptămâni în unitatea de învățământ.

Citește și Fostul director de la "Madgearu" amenință cu justiția. Atac la adresa lui Miu! "Este vorba despre sforării interne"

„Echipa de audit a fost acolo timp de câteva zile și a verificat ceea ce au sesizat în scris profesorii, dar și argumentările lor. Este vorba despre management defectuos. Practic, neexistând Consiliu de Administrație, această școală nu poate funcționa. Hotărârile nu pot fi luate, indiferent ce note interne face doamna director. Ei nu aveau Consiliu de Administrație din diferite motive, ba nu aveau cvorum, ba nu se dăduse decizia, dar sunt situații care trebuie trimise la timp, sunt decizii ce trebuie luate, nu poți ține liceul pe loc invocând tot felul de motive. Când Consiliul de Administrație nu funcționează, orice alte decizii sunt nule, iar acele note interne date de doamna director nu au nicio greutate”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, inspectorul școlar general Petrică Miu.

Potrivit acestuia, atât Consiliul Profesoral al Liceului „Madgearu”, cât și foarte mulți profesori separat au depus nenumărate plângeri în ultima perioadă la adresa directorului Camelia Marcu. 

„Nu a fost o decizie pripită și ne interesează în primul rând ca activitatea școlii să intre în normalitate. În procesul verbal au fost prinse absolut toate aspectele. Sunt sesizări foarte multe, sunt și plângeri penale. Păcat că s-a întâmplat așa ceva într-un liceu bun din Constanța, pentru că astfel de conflicte afectează și imaginea școlii. Doamna director putea să conducă perfect, dar trebuie să înțeleagă că atunci când ești pe funcție trebuie să respecți legea și pe cei de lângă tine. Sigur că nu este exclus ca să mai apară unele divergențe, dar de aici și până la a ajunge la un adevărat război în care aproape toți profesorii sunt împotriva ta și să nu mai funcționeze o școală întreagă este cale lungă”, a mai spus șeful ISJ Constanța.

În cursul zilei de astăzi, Consiliul Profesoral se va întruni pentru a face o propunere pentru noul director, pe care o va transmite Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Consiliul de Administrație al ISJ va analiza, mâine după-amiază, propunerea cadrelor didactice și o va aproba sau o va respinge. 

„Puteam să mergem pe o propunere din-afara liceului, dar am considerat că este mai bine să fie cineva de acolo din interiorul liceului. Nu știu pe cine îmi vor propune profesorii, dar vom cântări bine decizia”, a completat Petrică Miu.Articole de la acelaşi autor

Părerea ta contează !
32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
1
baliverne!
25 octombrie 2017
+9 : -2
tu ai pus la cale

aiurea, pai nu tu ai dat tonul, boule cat i-ai dat 3 la concurs! ai minte scurta ca si parul din cap!

2
sanda
25 octombrie 2017
+3
fumatul din madgearu

sigur ca au fost plangeri, directoarea n-a mai lasat-o pe Tanasache sa fumeze in sala de sport!

3
alina
25 octombrie 2017
+4
C.A. din Madgearu

Miu i-a invatat sa nu mearga in consiliul de administratie iar Cobzaru Mihaela scria mesaje la profesori :"lasati-o ia sa anunte sedintele si ea singura sa partici[e"

4
elevi
25 octombrie 2017
+3
scatati-ne de ivan si de cobzaru

parintii nostri sunt invatati sa faca rau acestei directoare! ne-a pus sa semnam impotriva lui Marcu ca avem gandaci in clasa, aceasta Cobzaru! luati-o de pe capul nostru sa plece!

5
dinut
25 octombrie 2017
+3
BONDOC

PROFESOARA ASTA NE-A SCOS SA STRIGAM SI SA PROTESTAM IMPOTRIVA DIRECTOAREI. E CAM PROASTA BONDOC! CE CAUTA IN INVATAMANT. NU SI-A TINUT ORELE !

6
olga
25 octombrie 2017
-3
director

cel mai bun director. dna vlas claudia. o propunere de luat in seama

7
Mari
25 octombrie 2017
+4
nebuna

Bucur Viorica este profesoara care jigneste profesorii si care minte si da vina pe Marcu. Bucur este cea care face colegele, cocosate si proste! s-a folosit de toti colegii pana a luat gradatia! viseaza ca va fi director, a facut-o pe Nastase Aurelia cocosata, desre alta a zis ca umbla imbracata ponosit! o barfitoare ordinara! si o frustrata ca a stat la tara in praf!

8
Tanasache
25 octombrie 2017
-1
sa fumam!

orice director e bun , ce naiba numai sa fumam iar in liceu!

9
Autentic
25 octombrie 2017
+4 : -2
e cam groasa

amenzi de la ITM pentru fostele directoare, n-are treaba marcu cu asta! e groasa rau, astia care au fost numiti aiurea fara sa cunoasca legea sunt amendati. VLAS si Ghergina au de platit pentru anii trecuti. e groasa rau!

10
justitiarul
25 octombrie 2017
+5
ce lege, omule!

Muiule, ai ramas un tractorist asa cum iti este si fata! esti tare rasuflat!

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.2521 secunde